TAMARA U MILIJUNAŠU POGRIJEŠILA NA PITANJU ZA 150 000 EURA: Znate li vi tačan odgovor?

Ovosedmično izdanje kviza otvorio je Zagrepčanin Ivo Karamatić. Nedavno diplomirani programer na sedmom pitanju, za 600 eura, zatražio je prvog džokera – “pitaj publiku”. Pitanje je glasilo: “Što je starozavjetni patrijarh Jakov sanjao na putu u Haran?” Ponuđeni odgovori bili su bunar, ljestve, karavan i lađa.

Za bunar je bilo 61% publike, za karavanu 15%, a za ljestve i lađu po 12%. Nakon dobivenih rezultata Ivo nije bio siguran je li se publika povela za njegovim sugestijama, pa je zatražio i džoker “pola-pola”. Ostale su ljestve i lađa. Nakon kratkog dvoumljenja kao konačan odgovor naveo je lađu. Nažalost, to nije bio točan odgovor, pa je emisiju napustio s iznosom prvog praga – 150 eura. 

Ispala na petom pitanju

Nakon Ive u stolac nasuprot Tarika sjela je Tamara Mravak. Po struci polonistica i književna komparatistica iz Požege zapela je na petom pitanju. “Smeđi medvjed naša je najteža kopnena životinja. Koja je najveća?” 

Divlja svinja
Jazavac
Jelen 
Vuk

Dvoumila se između divlje svinje i jelena kao naše najveće životinje, a kao konačan odgovor navela je divlju svinju. No tačan odgovor je bio jelen i Tamara je kviz napustila bez ijednog eura jer nije prešla prvi prag. 

index.hr