DRUGA POLOVINA GODINE DONOSI BOGATSTVO OVIM ZNAKOVIMA:Indijski horoskop tvrdi da NJIMA USKORO STIŽE NOVAC sa svih strana, da li ste na LISTILINK U KOMENTARU 

Izrazito cijenjeni indijski astrolozi predviđaju veliku sreću i bogatstvo za četiri horoskopska znaka koja do kraja godine godine očekuju velike promjene nabolje.

Provjerite da li ste među njima i, ako jeste, možemo samo da vam kažemo blago vama.

VRISHA (BIK) 21. APRIL – 21. MAJ

Tranzit Jupitera prolaziće kroz vaše 12. polje od 22. aprila 2023. i doneti vam izuzetno povoljan period za pokretanje novog posla, ulaganje u karijeru i poznanstva sa uticajnim i moćnim ljudima koji će prepoznati vaš potencijal.

To vrijeme karakteriše i povećanje bogatstva, štednja koja vama ne pada teško jer ćete taj novac investirati i uvećati.

KANYA (DJEVICA) 22. AVGUSTA – 23. SEPTEMBRA

Vi ćete biti pravi sretnici ove godine. Od 22. aprila Jupiter prolazi kroz vaše 7. polje partnerstva, što će vam donijeti vjenčanje i ulazak u bračnu luku. To će biti sjajan period za saradnju sa kompanijama iz inostranstva i bilo koja vrsta ugovora biće veoma dobra za vas.

DHANU (STRIJELAC) 23. NOVEMBAR – 22. DECEMBAR

Pripremite se za poboljšanje i napredak na svim životnim poljima. To se posebno odnosi na uslove života, pa je veoma moguće da ćete kupiti veći i ljepši stan ili kuću, samo vodite računa da zbog toga ne ulazite u spor sa familijom. Bilo koja vrsta kupovine nekretnina od 22. aprila biće uspješna dokle god vam Jupiter bude tranzitirao 4. poljem.

Budite oprezni na polju karijere i izbjegavajte ulaganje novca u sumnjive projekte. Poslije 22. aprila imaćete poteškoće sa djecom, a ključ za prevazilaženje problema jeste iskrena komunikacija i razumijevanje.

KUMBHA (VODOLIJA) 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Tranzit Jupitera kroz vaše 2. polje od 22. aprila može vam donijeti uvećanje bogatstva i mogućnost za zaradu novca kroz dodatni posao koji vam je dosad bio hobi.

Posvetite se porodici, posebno djeci, i pokušajte da svijet “gledate” iz njihovog ugla kako biste ih bolje razumjeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *