VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: Jedan znak očekuje veliki priliv NOVCA, a jedan bi moglao da stekne neprijatelje

Mjesečni horoskop za maj otkriva da će se horoskopski znakovi u ovom periodu suočiti sa brojnim promjenama. Očekuju ih promjene na polju finansija, ljubavi i porodičnih odnosa. Ovan će morati da odbaci mnoge sumnje koje ga muče, Lavovima i Vagama se otvaraju beskrajne finansijske mogućnosti, a Ribe će morati da se suoče sa porodičnim članovima.

Ovan

Početkom mjeseca poslovni Ovnovi imaju sreće u pogledu zarade. Biće im ponuđeni profitabilni finansijski projekti i razne mogućnosti da poboljšaju svoje materijalno blagostanje. Glavna stvar je odbaciti sumnje i hrabro započnete novi posao. Putovanja i službena putovanja očekuju se krajem maja. Ovan će se aktivno kretati, ali ne na velikoj udaljenosti. Znak zodijaka treba da obrati pažnju na nova poznanstva. Tokom ovog perioda postoji šansa za sticanje korisnih veza.

Bik

Predstavnici elementa zemlje biće veoma aktivni i puni vitalnosti. Dovoljno snage da sprovedemo u djelo sve zamišljene planove. Ovaj magnetizam neće ostati neprimjećen od drugih, koji će biti privučeni Biku i učestvovati u promociji ideja. Aura uspjeha će vam omogućiti da zauzmete povoljne pozicije na poslu. Finansijski izgledi će omogućiti horoskopskom znaku da poboljša svoju finansijsku situaciju.

Blizanci

Blizanci će osjetiti nedostatak energije. Neki predstavnici vazdušnog elementa treba češće da posećuju prirodu kako bi nekako popunili ravnotežu moći. Početak mjeseca je odličan za duhovne prakse. Već u posljednjoj trećini maja, predstavnici horoskopskog znaka osetiće da život postaje sve bolji: željeće da stvaraju, vole i uživaju u okruženju. Moguće je da će Blizanci biti obradovani raznim poklonima i iznenađenjima. Motivacija će se vratiti i omogućiće vam da uspješno sprovedete sve svoje planove.

Rak

Za Rakove, maj će biti ispunjen društvenim aktivnostima. Predstavnici vodenog elementa očekuju mnogo prijatne komunikacije sa prijateljima i istomišljenicima. Ovo je odlično vrijeme za razne reklamne projekte ili samoprezentaciju. Možete aktivno praviti planove i sprovoditi ih. U posljednjoj trećini mjeseca, predstavnici horoskopskog znaka osjetiće umor. Uprkos radnom raspoloženju, Rakovi bi trebalo više da se odmaraju. U suprotnom, možete potkopati svoje zdravlje.

Lav

Maj otvara odlične finansijske izglede za Lavove. Imaju šansu da dobiju visok položaj ili se izjasne pred vlastima. Realizacija tekućih zadataka približiće horoskopski znak glavnom životnom cilju. Stoga, nemojte biti lijenji kako ne biste propustili priliku. Krajem mjeseca Lavovi će proširiti svoj društveni krug. Nova poznanstva će imati pozitivan uticaj na predstavnike horoskopskog znaka.

Djevica

U posljednjem mjesecu proljeća, Djevice mogu bezbijedno da planiraju odmor. Predstavnike elementa zemlje privlačiće sve strano, pa nije isključeno putovanje u inostranstvo. Putovanje će vam omogućiti da uronite u filozofska razmišljanja i opuštanje, kao i da steknete nova znanja o nauci, historiji i ljudima uopšte. Nalet snage krajem maja omogućiće Djevicama da napreduju u karijeri. Povećana pažnja i menadžmenta i kolega. Znak zodijaka će imati priliku da se izrazi i dobije obećavajuću, zanimljivu poziciju.

Vaga

Za Vagu će maj izgledati kao period krize. Za predstavnike vazdušnog elementa bolje je da ne rizikuju, već da se oslone na proračun. Sumnjivi i loše osmišljeni slučajevi prete da završe neuspjehom. Ipak, sreća će pratiti znak Zodijaka u oblasti finansija, na primjer, aktivnosti banaka, osiguravajućih društava i poreskih organa. U ličnim odnosima, privlačnost i senzualnost Vage takođe neće proći nezapaženo. Krajem proljeća usavršavaće se i steći nova znanja. Za znak Zodijaka biće korisno da se upiše na kurseve napredne obuke ili, na primjer, razmisli o sticanju drugog visokog obrazovanja.

Škorpija

Pažnju horoskopskog znaka će u potpunosti apsorbovati posao ili porodica. Predstavnici vodene stihije moraće da slušaju mišljenje poslovnih partnera i supružnika, inače mogu doći do sukoba u kojima će prednost biti na njihovoj strani. Da ne bi stekli neprijatelje, važno je biti fleksibilan i naučiti praviti kompromise. Kraj mjeseca može biti veoma nepovoljan, jer će sve misli Škorpije biti zaokupljene finansijskim pitanjima. Za predstavnike horoskopskog znaka veoma je važno da na vrijeme plaćaju poreze i kredite.

Strijelac

Krajem proljeća aktivni će biti Strijelčevi koji će imati sreće da budu inovativni u poslu. Komunikacija sa kolegama će takođe doneti radost. Ipak, važno je da predstavnici vatrene stihije ne rade previše i da se bave prevencijom zdravlja. Posljednje dane maja za Strijelce je najbolje provesti u društvu supružnika. Drugo poluvreme tokom ovog perioda će posebno trebati podršku i ljubav. Pored toga, znak zodijaka ne bi trebalo da odlaže rješavanje pravnih pitanja.

Jarac

Maj će za Jarčeve biti veoma srećan. Predstavnici elementa zemlje će željeti ljubav i romansu. Sastanci sa suprotnim polom donijeće mnogo živih emocija. Rad će takođe oduševiti i inspirisati. Posebno uspješne stvari će se ispostaviti za ljude kreativnih profesija – njihov rad će biti cijenjen. Druga polovina mjeseca zahtijevaće veliku pažnju po zdravlje. Obratite pažnju na ishranu i spavanje.

Vodolija

Vodolije u maju će morati da rješavaju pitanja vezana za nekretnine i porodične poslove. Možda aktivna komunikacija sa rođacima, što može biti malo zamorno. Vjerovatno će predstavnici vazdušnog elementa moći da odluče da se presele ili prodaju nekretnine. Želja za promjenom biće velika. Ali u drugoj polovini mjeseca donijeće prijatna iznenađenja. Znak Zodijaka će moći da posveti slobodno vrijeme kreativnosti i sportu. Štaviše, raspoloženje i trening će vam omogućiti da postavite rekorde u maratonima. Roditelji Vodolije će željeti da provode više vremena sa svojom djecom, da ih nauče novim stvarima. Takođe, kraj proljeća donijeće romantiku u vezi sa partnerom.

Ribe

Ribe će majske dane provesti u komunikaciji sa prijateljima i rođacima. Brojni rođaci će takođe zahtijevati pažnju na sebe i aktivno će biti uključeni u njihov lični život. Predstavnici vodenog elementa osjetiće nalet inspiracije i, uprkos opterećenju posla, biće vrijeme za sve. Generalno, period je povoljan za renoviranje doma, generalno čišćenje ili kupovinu nameštaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *