“ON JE RAZMAŽENO, BAHATO, MONSTRUOZNO DIJETE!” Tišinu ispred škole prekinuo vapaj jedne majke: “Bio mi je u kući, a moja kćerka mu je bila na spisku” (VIDEO)

Majka jedne učenice čija je ćerka, kako tvrdi našla na spisku za odstrel Koste Kecmanovića (13), prekinula je tišinu ispred OŠ “Vladislav Ribnikar” uzvicima da je poznavala ubicu i da nije istina da roditelji nisu razgovarali sa njim. Nepregledna masa učenika, roditelja i građana iz svih dijelova Beograda okupila se oko škole “Vladislav Ribnikar” kako bi odala poštu stradalima u krvavom piru dječaka-ubice, koji je juče nešto posle osam časova ujutru usmrtio osmoro učenika i čuvara škole, a šestoro je ranio.

Vidno uznemirena žena vikala je iz mase koja se okupila oko škole “Vladislav Ribnikar”, da su devojčice bile zaljubljene u Kostu i da joj ga nije žao.

– Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, devojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dijete – rekla je uznemirena žena kroz suze.

Jedva zadržavajući jecaje, potresena majka rekla je i da je njena ćerka bila na njegovom spisku za odstrel.

screenshot-55

– Moje dijete je bilo na tom spisku – vikala je žena kroz masu.

Takođe, tražila je da se skine transparent ispred škole na kome piše da treba da se razgovara sa decom.

Hiljade građana širom Srbije sinoć je odalo počast ubijenoj djeci i čuvaru škole. Svijeće su palili u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu… detaljnije pročitajte u našoj posebnoj vijesti.

Sve detalje jučerašnjeg dana možete pročitati u “Blicovom” prvom blogu, dok se o dešavanjima u večernjim časovima možete informisati u posebnom blogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *