STIŽE MOĆAN FENOMEN – SPREMITE SE ZA 9. MART: Evo šta će se desiti

Kiša zvijezda padalica u septembru – pripremite svoju želju, vjerujte u njeno ispunjenje U septembru nas očekuju čarobne i obilne kiše meterora koje će trajati od 5. do 21. septembra, sa vrhuncem 9. septembra. Kiše zvijezda padalica nisu samo lijep i čaroban prizor, već nas mogu podstaći da učimo od prirode, menjamo se sa njom, izvlačimo pouke i lekcije, pa tako mijenjamo i svoj život u cjelosti nabolje. Iako septembar nije mjesec kada se često događaju meteorski pljuskovi, u 2022. godini očekuje nas taj dar. Važno je da unaprijed pomislite želju, kreirate je u svojim mislima poput vizije i otvorite svoje srce za nove stvari.

Ovaj događaj doniijeće talase pozitivne energije koje vrijedi iskoristiti. Meteorska kiša će dostići vrhunac 9. septembra, a najbolja vidljivost je na severnoj hemisferi. Energija ove meteorske kiše pozitivno utiče na podsvijest, daje snagu i energiju za nova dostignuća, a takođe pomaže u određivanju ciljeva u životu. Čak i ako ne možete da vidite zvijezde padalice, napravite svoj plan, pratite znakove, slušajte svoju intuiciju.

Ne propustite prilike koje se pred vama nude. Jarka meteorska kiša u sazviježđu Vodolije doprinosi razvoju kreativnih sposobnosti, što znači da do 20. septembra svakog od nas čeka sreća. Tako da nas sredinom septembra čeka zvezdano iznenađenje. Zagledajte s eu nebo sa voljenom osobom, uživajte u čarima noćnog neba, zavirite u Univerzum i maštajte. Put od mašte do realnosti nekada je kratak – ne zaboravite to. Krajem septembra očekuje nas meteorska kiša iz sazviježđa Jarca i smatra se najsporijom. Energija Jarca blagotvorno deluje na podsvijest i pomaže da se smele ideje ožive. Izađite iz zone komfora, prigrlite svoje snove, i stare i nove – svaki je vaša ulaznica za krug sreće! Neka vam zvijezde padalice donesu ostvarenje svake želje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *