Godinu dana od nestanka Marijane oglasila se njezina majka: Odlučila progovoriti za medije

Što se dogodilo s Marijanom nakon što je nestala u Zagrebu i dalje nije poznato, a uoči tužne godišnjice za medije je odlučila progovoriti njezina majka Gordana Kovačević koja se ranije nije željela pretjerano eksponirati. Činio je to u ime obitelji njezin suprug Ivo Kovačević koji se od prevelike tuge naglo razbolio i preminuo krajem prošle godine

Na jučerašnji dan, 27. travnja, prošla je točno godina dana od nestanka bivše Big Brother pobjednice Marijane Seifert, a od tada do danas istraga nije urodila plodom. Što se dogodilo s Marijanom nakon što je nestala u Zagrebu i dalje nije poznato, a uoči tužne godišnjice za medije je odlučila progovoriti njezina majka Gordana Kovačević koja se ranije nije željela pretjerano eksponirati. Činio je to u ime obitelji njezin suprug Ivo Kovačević koji se od prevelike tuge naglo razbolio i preminuo krajem prošle godine. Još jedan šok za Gordanu od kojeg se teško oporavlja. – Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja – rekla je Gordana za Slobodnu Dalmaciju.

– Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svjesna što se dogodilo, mislila sam da je riječ o nekoj šali… – dodala je Kovačević koja živi u Kninu gdje je Marijana sa svojim sestrama provela veliki dio djetinjstva i mladosti. 

Svoju Marijanu je posljednji put vidjela dva dana prije nestanka u njezinom zagrebačkom stanu u kojem je živjela sa suprugom Karlom Seifertom i jednogodišnjim sinom Aleksandrom. – Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebala je otići kod prijateljice pomagati joj u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako se ne želi razvesti i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu – prisjetila se njezina majka kojoj je najveći strah da nikada neće saznati što se dogodilo kobne noći. 

– Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne okrivljujem nego samo želim da se dozna istina. Meni je najmanje vjerojatna mogućnost da je moja kći sebi nešto napravila. Voljela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Da se ne bi ubila! Ako se to dogodilo, onda je to bilo u teškom rastrojstvu, ali kažem vam, moj majčinski instinkt osjeća da se ovdje ne radi o samoubojstvu. Posrijedi je nešto drugo. Rekao bi moj pokojni Ivo: ‘Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju!‘. Ostatak svog života provest ću u traganju za time što se dogodilo Marijani i neću dozvoliti da mi itko i išta stane na put, borit ću se svim sredstvima – kazala je Gordana i još jednom uputila apel svima onima koji imaju bilo kakva saznanja da se jave u policiju ili direktno njoj. 

– Čak vjerujem da je moja Marijana još živa! Taj me osjećaj prati cijelo vrijeme od njezinog nestanka. Dao Bog da se uskoro nađem u njenom zagrljaju i da se sve ovo razriješi na najbolji mogući način – zaključila je Gordana Kovačević. 

Inače, Marijanin nestanak prijavio je njezin suprug Karlo, a nestala je tijekom noći 27. travnja te nije ostavila nikakvu poruku niti je dala ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *