HITNO OPERISAN POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA! Slikom iz bolnice uznemirio sve, glava cijela u zavojima! Evo šta je imao da poruči!

Pobjednik takmičenja “Zvezde Granda” Mahir Mulalić nedavno je hitno operisan.

On se oglasio iz bolničke postelje, a fotografija koju je objavio na njegovom Instagram storiju uznemirila je njegove fanove. Glava mu je cijela u zavojima, a on je objasnio kakvu je intervenciju imao. Mahir je, naime, operisao uho. Sudeći prema njegovim riječima, hirurški zahvat nije bio strašan i on se uspješno oporavlja.

Ovim putem bih se zahvalio svima koji su mi poželjeli brz oporavak. Naime, imao sam hitnu operaciju lijevog uha. Sve je okej, problem je riješen, a mi se uskoro zabavljamo i družimo na mojim nastupima. Ostanite mi živo i zdravo- objasnio je Mahir.

Inače, Mahir je nedavno raskinuo sa devojkom, a obijen mu je i auto.

Jednostavno za ovaj posao treba mnogo razumjevanja i to je to, a i sam po sebi sam težak i komplikovan. Nekad zbog toga samog sebe nerviram i treba naći drugu stranu koja će to sve razumjeti, pogotovo kada izlazi pjesma tad je stvarno ludnica. Tada sam sedam dana prisutan, a nisam prisutan. Znači manjka razumjevanja sa druge strane. Vjerovatno ima i toga da ja ne razumijem i tuđe potrebe, ali odgovara mi trenutno da budem sam, lijepo mi je, taman – priznao je pjevač.

Mahir je, inače, pobjednik takmičenja “Zvezde Granda” 2021. godine. Njegov mentor je bila Marija Šerifović, a tokom takmičenja mu je preminula majka, koja ga je dok se nije razboljela podržavala dolaskom u studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *